Vejetau, neesam tokie griežti juk. Imho esam lietuviai, tad ir kalbėkim lietuviškai. Mes juk nesistengiam iš kiekvieno vartotojo literato padaryti, tiesiog maloniau pačiam skaityti lietuvišką tekstą su lt simboliais, nei lietuvišką tekstą parašytą angliškais simboliais.
> Tai taip iseina as sitose diskusijose ir mano zinios bus nepageidaujamos. O temos su klaidomis - trinamos.
Temos trinamos bus tik tada, jeigu bus rašoma darkant tekstą, su "shwepleebemis", jei galimybės neleidžia naudoti lt raidžių, tai už rašymą be jų, niekas nebaus, bet visgi reiktų stengtis jas naudoti jei tik galima.
> O be to cia yra kompiuteriu ir programines yrangos forumas, o ne literatu ir lituanistu forumas. As asmeniskai net neplanuoju gaisti laika aiskindamasis koki man cia budvardi ar daiktavardi pavartoti. Kaip koki termina isversti. As ieksau informacijos ir man svarbu kad mane suprastu.
Būtent, lietuvių kompiuteristų forumas. Ir aiškintis čia nieko nereikia, yra tam tikri standartai kompiuteriniams terminams aka sąsaja, skirsnis, diegti, programinė įranga, aparatinė įranga ir pan., bei yra kompiuteristų žargonas aka "monitorius", "CPU arba procesorius", klaviatūra. Tiesiog rašai kad kiti suprastų ir viskas, nieko čia prisigalvot nereikia.
P.S.
Taisyklėse pakankamai viskas aiškiai parašyta, tik reikia perskaityti jas, o ne pirmą žodį pamačius daryti išvadas.
P.P.S
Dėl rašybos klaidų egzistuoja įvairūs "spellcheck" įrankiai (firefox'inis puikiai veikia).